Weber barbecue

Weber barbecue

Het populairste merk op barbecue gebied is wel Weber. Het merk dat vooral bekend staat om de ‘kettles’ die menig familiebarbecue of tuinfeestje vergezellen. De ‘kettles’ die u de mogelijkheid geven een grote variatie aan gerechten klaar te maken voor vrienden en familie. Heeft u ook zo’n Weber barbecue tot uw beschikking? Dan kunt u hoogstwaarschijnlijk ook goed gebruik maken van de barbecueaccessoires die wij aanbieden.

Bent u op zoek naar accessoires voor uw Weber barbecue? Zoek dan niet verder en bestel deze via Pizza-steen.nl.

Weber Pizza steen

Wat is er nou lekkerder dan een heerlijke pizza? Een heerlijke én superknapperige pizza natuurlijk! Met de pizzastenen van Pizza-steen.nl kunt u de krokantste pizza’s klaarmaken in uw Weber barbecue. De pizzastenen in ons assortiment zijn uitermate geschikt voor Weber barbecues. U kunt de pizzasteen in de barbecue plaatsen en dan de lekkerste pizza’s en broden klaarmaken.

Bekijk hier ons volledige aanbod pizzastenen voor Weber.

Weber Plate setter

Barbecueën is in de loop der jaren compleet veranderd. Vroeger deed men een paar hamburgers en satéspiesen op de barbecue en dan was het goed. Maar tegenwoordig is barbecueën meer dan dat! De lekkerste recepten kunt u bereiden op de Weber barbecue. Maar de Weber barbecue wordt erg heet wat het lastig maakt om slow-food te bereiden. Hiervoor hebben we de oplossing. De plate setter/heat deflector zorgt ervoor dat het gerecht indirect kookt en hierdoor niet aanbrand. De hete lucht van de kolen wordt tegengehouden door de stenenplaat en de warme lucht stijgt erlangs. Hierdoor kunt u ook eenvoudig slow-cooking recepten bereiden op uw Weber barbecue.

Bekijk hier ons assortiment Plate setters voor Weber.

Weber Chicken sitter

Heerlijk kippetje bereiden in uw Weber barbecue? Doe dit dan met onze chicken sitter. Met de chicken sitter kan u de heerlijkste kipgerechten bereiden. In de chicken sitter kunt u o.a. bier, wijn, ketjap, prosecco, cola of andere lekkere drankjes doen en hier de kip overheen plaatsen. Wanneer u de kip in uw Weber barbecue plaats zal de kip zowel gestoomd als gebraden worden.

Bekijk hier de chicken sitter

Weber barbecue accessoires via Pizza-steen.nl

Alle producten in ons assortiment zijn geschikt voor Weber barbecues, maar ook voor andere merken als Kamado, Green Egg, Black Bastard of voor in de oven. Daarnaast zijn onze producten uit voorraad leverbaar. Wanneer u op een werkdag voor 17:00 bestelt, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Hierdoor heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.