Chicken sitter

Chicken sitter

Misschien kent u het recept wel: kip op bier. Het klinkt misschien wat vreemd, maar het is een heerlijk recept voor op de barbecue. U plaatst een hele kip op een bierblikje gevuld met bier en kruiden. Daarnaast kunt u het blikje ook vullen met wijn, ketjap, of andere vloeistof. Er zit alleen één groot nadeel aan het gebruiken van een bierblikje. De kip kan tijdens het bakken omvallen, en daardoor lekken het bier en de kruiden over de barbecue heen. Dit geeft een hoop viezigheid en kan uw kip verpesten of minder smaakvol maken. Wij hebben hier de oplossing voor! De chicken sitter. Dit product is speciaal ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de kip goed blijft staan en de kip zowel gestoomd als gebraden wordt.

De heerlijkste gerechten met de chicken sitter

Wilt u een keer iets anders maken op de barbecue dan gewoon een hamburger of een satéspiesje? Dan is de chicken sitter een goed begin! Met de chicken sitter maakt u super makkelijk een heerlijke kipmaaltijd klaar. Uw gasten staan zeker weten versteld van dit heerlijke gerecht.

Eenvoudig in gebruik

Een lekker gebakken kippetje op tafel zetten was nog nooit zo eenvoudig. U kunt de kip schoonmaken en de chicken sitter vullen met uw favoriete drank of saus en kruiden. Een lekker beer can kippetje? Maar dan zonder dat de kip steeds omvalt? Met de chicken sitter heeft u binnen een mum van tijd een lekker gerecht op tafel staan.

Voordelen chicken sitter

Het gebruik van een chicken sitter heeft meerdere voordelen. Hieronder ziet u de belangrijkste voordelen op een rij staan:

  • Eenvoudig te vullen
  • Valt niet om
  • Stoom en grill de kip tegelijkertijd
  • Gemakkelijk schoon te maken

Bekijk recept video's