WeGrill

De temperatuur van een barbecue is vaak minder goed te controleren dan op een gewone kookplaat. Het is daardoor lastig in te schatten wanneer het vlees dat u op de barbecue heeft liggen gaar is. U wilt natuurlijk ook niet dat uw gasten met buikpijn op bed komen te liggen… Maak het barbecueën makkelijk en kies voor WeGrill One!

WeGrill One

De WeGrill One is anders dan de klassieke vleesthermometers. U hoeft niet langer bij uw vlees te blijven om het vlees in de gaten te houden, maar vanaf nu volgt u uw vlees aan de hand van een app op uw telefoon. De WeGrill One maakt via BlueTooth verbinding met uw telefoon. Kies in de app het soort gerecht dat u wilt bereiden, lees de correcte bereidingstemperatuur en zie wanneer uw gerecht klaar is. Met de WeGrill One wordt het bereiden van gerechten op de barbecue een koud (of juist warm) kunstje!

WeGrill probe

Bij de WeGrill One wordt één probe geleverd. Dit is de sensor die u in uw vlees- of visgerecht kunt steken. Maar, soms heeft u zowel spareribs als hamburgers tegelijkertijd op de barbecue liggen of wilt u én een vleesgerecht én een visgerecht bereiden of. In deze gevallen kunt u kiezen voor een extra probe. Op de WeGrill thermometer kunnen twee sensoren op hetzelfde moment worden aangesloten. Met een extra probe houdt u de verschillende gerechten die u op de barbecue heeft liggen gelijktijdig in de gaten. Zo serveert u nooit meer ongaar of droog vlees aan uw gasten. Staat de barbecue al aan? 

Lees meer