WeGrill

De temperatuur van een barbecue is vaak minder goed te controleren dan op een gewone kookplaat. Het is daardoor lastig in te schatten wanneer het vlees dat u op de barbecue heeft liggen gaar is. U wilt natuurlijk ook niet dat uw gasten met buikpijn op bed komen te liggen… Maak het barbecueën makkelijk en kies voor WeGrill One!

WeGrill One

De WeGrill One is anders dan de klassieke vleesthermometers. Met de WeGrill one vleesthermometer hoef niet langer bij het vlees te blijven om het vlees in de gaten te houden.  Vanaf nu volg je je vlees gewoon aan de hand van een app op je telefoon. Ideaal! De WeGrill One maakt via BlueTooth verbinding met je telefoon. Kies in de app het soort gerecht dat je wilt bereiden, lees de bijbehorende bereidingstemperatuur af en zie wanneer je gerecht klaar is. Met de WeGrill One wordt het bereiden van gerechten op de barbecue een koud (of juist warm) kunstje!

WeGrill probe

Bij de WeGrill One wordt één probe geleverd. Dit is de sensor die je in het vlees- of visgerecht kunt steken. Maar soms heb je zowel spareribs als hamburgers op de barbecue liggen of je wilt én een vleesgerecht én een visgerecht bereiden of. In deze gevallen kun je kiezen voor een extra probe. Op de WeGrill thermometer kunnen twee sensoren op hetzelfde moment worden aangesloten. Met een extra probe houd je de verschillende gerechten die je op de barbecue hebt liggen gelijktijdig in de gaten. Zo serveer je nooit meer ongaar of droog vlees aan je gasten. Staat de barbecue al aan? 

Lees meer