Volledig assortiment

Er bevinden zich momenteel geen producten in deze categorie.

Het succes van een avondje barbecueën hangt natuurlijk af van de gezelligheid van uw vrienden, maar ook van de juiste barbecueaccessoires! En hoe leuk is het, dat u op een barbecue zelf pizza’s kunt maken die bijna identiek zijn aan de pizza’s uit een traditionele houtoven. Met de juiste producten wordt barbecueën zoveel leuker. In ons volledige assortiment vindt u alle producten die u nodig heeft voor de ultieme barbecue- en pizzabakbeleving!  

Pizzastenen

Word een echte pizzabakker met de pizzaproducten uit ons assortiment. Om de lekkerste pizza’s te maken is een pizzasteen onmisbaar. Een pizzasteen zorgt ervoor dat al het vocht uit je pizzabodem wordt onttrokken, waardoor de pizza een heerlijk knapperige bodem krijgt. De pizzasteen kun je gewoon op een keramische barbecue leggen. Wanneer de barbecue te heet wordt en je de pizza liever wat langer laat garen, kun je een elevator met platesetter aanschaffen. Je kunt de pizzasteen, of andere gerechten, hierop plaatsen. Op deze manier heb je meer controle over de temperatuur en kun je je pizza op indirecte wijze laten bakken. Met de pizzaspatel haal je je pizza zonder enige moeite van de pizzasteen af. Smullen maar!

Barbecueaccessoires

Barbecueaccessoires kunnen uw een barbecueavond maken of breken. Met de juiste barbecueaccessoires maakt u barbecueën zoveel makkelijker en ook leuker. Met de WeGrill One Bluetooth thermometer weet je altijd op welke temperatuur je je vlees- of visgerechten moet bereiden en wanneer deze klaar zijn. Met het barbecuerooster uit ons assortiment zorg je voor een traditionele en karakteristieke bereiding van vlees en vis. Het gietijzeren rooster wordt een stuk warmer dan normale RVS roosters en laat een prachtig grillpatroon achter. Wil je ruimte besparen op je barbecue? Met de flexibele grillspies kun je op efficiënte wijze gebruik maken van de beperkte ruimte op je barbecue. Neem snel een kijkje in ons volledige assortiment en maak het jezelf makkelijk!

Barbecues

In ons assortiment vind je tevens verscheidene keramische barbecues waarmee je het barbecueën naar een hoger niveau tilt. Behalve veelzijdigheid, zijn de Big Egg barbecues ook nog eens mooi om te zien. Een echte eyecatcher! De barbecues zijn perfect om je pizzasteen op te leggen.

Lees meer