Volledig assortiment

Het succes van een avondje barbecueën hangt natuurlijk af van de gezelligheid van uw vrienden, maar ook van de juiste barbecueaccessoires! En hoe leuk is het, dat u op een barbecue zelf pizza’s kunt maken die bijna identiek zijn aan de pizza’s uit een traditionele houtoven. Met de juiste producten wordt barbecueën zoveel leuker. In ons volledige assortiment vindt u alle producten die u nodig heeft voor de ultieme barbecue- en pizzabakbeleving!  

Pizzastenen

Wordt een echte pizzabakker met de pizzaproducten uit ons assortiment. Om de lekkerste pizza’s te maken is een pizzasteen onmisbaar. Een pizzasteen zorgt ervoor dat al het vocht uit uw pizzabodem wordt onttrokken, waardoor de pizza een heerlijk knapperige bodem krijgt. De pizzasteen kunt u gewoon op uw keramische barbecue leggen. Wanneer de barbecue te heet wordt en u uw pizza liever wat langer laat garen, kunt u een elevator met platesetter aanschaffen. U kunt de pizzasteen, of andere gerechten, hierop plaatsen. Op deze manier heeft u meer controle over de temperatuur en kunt u uw pizza op indirecte wijze laten bakken. Met de pizzaspatel haalt u uw pizza zonder enige moeite van de pizzasteen af. Smullen maar!

Barbecueaccessoires

Barbecueaccessoires kunnen uw een barbecueavond maken of breken. Met de juiste barbecueaccessoires maakt u barbecueën zoveel makkelijker en ook leuker. Met de WeGrill One Bluetooth thermometer weet u altijd op welke temperatuur u uw vlees- of visgerechten moet bereiden en wanneer deze klaar zijn. Met het barbecuerooster uit ons assortiment zorgt u voor een traditionele en karakteristieke bereiding van uw vlees en vis. Het gietijzeren rooster wordt een stuk warmer dan normale RVS roosters en laat een prachtig grillpatroon achter. Wilt u ruimte besparen op uw barbecue? Met de flexibele grillspies kunt u op efficiënte wijze gebruik maken van de beperkte ruimte op uw barbecue. Neem snel een kijkje in ons volledige assortiment en maak het uzelf makkelijk!

Barbecues

In ons assortiment vindt u tevens verscheidene keramische barbecues waarmee u het barbecueën naar een hoger niveau tilt. Behalve veelzijdigheid, zijn de Big Egg barbecues ook nog eens mooi om te zien. Een echte eyecatcher! De barbecues zijn perfect om uw pizzasteen op te leggen.

Lees meer