Pizzasteen rechthoekig Pizza Steen
Pizzasteen rechthoekig Pizza Steen

Pizzasteen rechthoekig Pizza Steen

  • Geschikt voor (keramische) barbecues en ovens
  • 38 x 35.5 x 1 cm 
€ 39,95
incl. 21% BTW
Artikelomschrijving

Italiaanse pizza kwaliteit

Met de pizzasteen maakt u de lekkerste pizza’s, die erg dicht bij de echte Italiaanse steenovenpizza’s komen wat smaak betreft. Met deze rechthoekige pizzasteen kunt u de ruimte van uw oven optimaal benutten om de lekkerste pizza’s te bakken. De pizzasteen is geschikt voor keramische barbecues en ovens.

Knapperige bodem

De rechthoekige pizzasteen moet voor gebruik goed op temperatuur komen. Wanneer hij eenmaal op temperatuur is en u legt de pizza erop, zal de pizzasteen vocht aan de pizzabodem onttrekken en hem zo heerlijk en knapperig laten worden. Net als de echte steenovenpizza’s.

Instructies

De pizzasteen kan gelijk met de oven of barbecue opgewarmd worden. Zodra deze oven of barbecue op temperatuur is kunt u ook de pizzasteen gelijk gebruiken. Leg de pizzasteen niet pas na het opwarmen in de oven, aangezien de steen dan nog niet genoeg op temperatuur heeft kunnen komen. Ook bestaat dan de kans dat hij knapt door de snelle temperatuurovergang.

Schoonmaken

De pizzasteen is erg makkelijk schoon te maken. U hoeft enkel de etensresten eraf te krabben. Was de steen nooit af met water. Hij zuigt namelijk erg makkelijk water op en dit vergroot de kans dat de steen bij een volgende gebruik stuk zal gaan. De steen kan na verloop van tijd wat verkleuren, maar dit heeft verder geen effect op de smaak of het effect van de pizzasteen.

Lees meer
Specificaties
  • pizzasteen-rechthoekig
  • 8438474482817