Ovenmatten

Ovenmatten voor in de oven of in de magnetron

Onze ovenmatten zijn ideaal te gebruiken in de oven tijdens het bereiden van diverse gerechten. Vrijwel iedereen maakt wel eens iets klaar in de oven. Het maakt niet uit of het een ovenschotel, appeltaart of een pizza is. De mat voorkomt dat er voedsel door het rooster valt en aanbrandt. De ovenmat is niet alleen praktisch maar ook nog eens energie besparend. Na afloop hoeft u namelijk veel minder moeite te doen om uw oven of magnetron schoon te maken.

Wat doet de ovenmat?

De ovenmat voorkomt dat er voedsel, kruimels of vet door het rooster valt. De ovenmatten vangen de kruimels en andere viezigheid op. Na afloop kunt u de mat gemakkelijk schoon maken met de hand of in de vaatwasser. Na het reinigen van de ovenmatten kunnen deze meerdere keren gebruikt worden. De ovenmat past helemaal in het beeld van nu, een duurzaam product.

Waar kan ik de ovenmat nog meer voor gebruiken?

De ovenmat is niet alleen geschikt om te gebruiken in de oven, maar je kunt de mat ook gebruiken in de magnetron of op het gasfornuis. Wanneer je de ovenmat wilt gebruiken op het fornuis, voor het opvangen van de viezigheid en overgekookt vocht en spetters, kun je deze zelf op maat maken. De mat is gemakkelijk op maat te knippen. Dit doe je door een gat te knippen op de plek van de gaspit. Zo kun je de mat veilig gebruiken.

Lees meer