IRONATE

Een pizza klaarmaken krijgt ineens een geheel andere betekenis wanneer dit gedaan wordt met de IRONATE pan. Een oven heeft doorgaans een opwarmtijd van 30 minuten en soms zelfs langer, daar komt dan de baktijd van de pizza zelf nog overheen. Met de IRONATE is je pizza binnen 10 minuten klaar om van gesmuld te worden! De pizza heeft dan zelfs een overheerlijk knapperige rand.

Koken op vrijwel iedere warmtebron

De IRONATE is gemaakt van gehard staal. Bij het ontwerpen is erop gelet dat deze geschikt is om generaties lang mee te gaan. Wanneer je pan eens in de zoveel tijd insmeert met zonnebloemolie, kun je rekenen op jaren lang plezier. De IRONATE kan binnen enkele minuten een temperatuur halen van 430 °C. Dit is hoger dan de gemiddelde standaard oven. De IRONATE is geschikt voor vrijwel iedere warmtebron en kan in elk geval gebruikt worden op je gasfornuis, glazen kookplaat, inductie kookplaat, grill, barbecue en zelfs op een kampvuur!

Méér dan alleen pizza’s bereiden

De IRONATE kan voor veel meer gebruikt worden dan alleen het snel klaarmaken van de perfecte pizza. Het is dan wel niet een traditionele pan, de IRONATE kan alles wat een andere pan kan en vaak zelfs nog beter. Houd je van biefstuk? Deze heb je binnen no time klaargemaakt met de IRONATE, precies zoals je dat lekker vindt. Lekker krokant gebakken aardappeltjes zijn ook zo gepiept met de IRORNATE. Of wat dacht je van een heerlijk omelet bij het ontbijt? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Lees meer