Digitale vleesthermometer
Digitale vleesthermometer

Digitale vleesthermometer

  • Draadloos temperatuur bijhouden
  • Uw vlees en vis perfect gaar 
  • Met handige standaardprogramma's 
€ 34,95
incl. 21% BTW
Klik en Bestel
Artikelomschrijving

Digitale vleesthermometer

Zorg dat uw vlees altijd perfect gaar wordt! Met deze handige barbecue thermometer hoeft u nooit meer droog of ongaar vlees te eten. Het vlees krijgt altijd de perfecte smaak. De thermometer wordt geleverd inclusief een probe (sensor) die u in het vlees steekt. Deze probe staat in draadloos contact met de ontvanger die precies aangeeft op welke temperatuur het vlees nu zit. Zo kunt u het garingsproces van het vlees nauwkeurig bijhouden.

Garingsalarm

U kunt het proces heel nauwkeurig bijhouden, maar het hoeft niet! Er zit namelijk ook een alarm op de thermometer die afgaat wanneer het vlees te gaar wordt. Zo weet u dus ook zonder precies op te letten zeker dat u geen overgaar vlees hoeft te eten.

Draadloos

De thermometer werkt met een radiofrequentie waardoor de ontvanger tot op 30 meter afstand draadloos werkt. U kunt de ontvanger dus makkelijk mee nemen wanneer u even wegloopt bij de barbecue. Dit wordt nog makkelijker gemaakt door de broekclip waarmee u de ontvanger simpel aan uw broek kunt klemmen.

Handmatig of standaard instellingen

De thermometer kan handmatig ingesteld worden of er kan gewerkt worden met een vast menu. Hierbij kunt u kiezen voor rund, kip, vis of varkensvlees en zal de thermometer automatisch de juiste garingstemperatuur instellen. Dus ook wanneer u niet precies weet wat de juiste temperatuur is voor het lekkerste vlees, werkt deze thermometer perfect omdat hij zelf weet wat de goede temperatuur is.

Diversen

Verder is de thermometer voorzien van een timer die zowel op als af kan tellen en kan de temperatuur weergegeven worden in graden Celcius en in graden Fahrenheit. De thermometer kan temperaturen van 0 tot 250 graden Celcius hebben en er wordt een hittebestendig snoer van 1 meter bijgeleverd. Dit is de ideale digitale vleesthermometer voor bij uw barbecue dus!

Lees meer
Specificaties
  • thermo-BBQ
  • 7108819351580