Barbecues

Veelzijdig en uniek

Geniet optimaal van barbecueën met een Big Egg barbecue. De barbecues uit ons assortiment zijn uitermate geschikt om mee te grillen, roken, stoven, koken en het bakken van pizza’s en brood. De Big Egg barbecues zijn niet alleen heel veelzijdig, maar ook nog eens mooi om te zien. Met het unieke eivormige design is de barbecue een bijzondere verschijning.

Kwaliteit

De unieke keramische Big Egg barbecues zijn van zeer hoge kwaliteit. De barbecues zijn gemaakt van waterproof keramiek dat niet roest, waardoor je de barbecue niet steeds weer naar binnen hoeft te tillen tijdens een regenbui. Het kooktoestel kan het hele jaar gebruikt worden. Het keramiek zorgt er daarnaast ook voor dat de warmte goed behouden wordt. De buitenkant blijft daarentegen koel, waardoor de Big Egg barbecue ook veilig te gebruiken is in de buurt van kinderen.

De Big Egg barbecue staat bekend om kwaliteit en smaak. Door voortaan je maaltijden te bereiden met een BBQ van Big Egg ben je er zeker van dat je perfect gegaarde maaltijd op tafel zet.

Assortiment

In ons assortiment kun je verschillende Big Egg barbecues vinden. Zo bieden wij een klein formaat barbecue aan, ideaal voor kleinere tuinen of voor op een balkon. Maar wij leveren ook grotere barbecues met houten werkbladen aan de zijkanten van de barbecue, waardoor je wat extra werkruimte creëert tijdens het barbecueën. Deze werkbladen kun je inklappen, waardoor dit geen extra ruimte in beslag neemt.

Lees meer